Веселин Данов - първо радиоинтервю

03.04.2007г. / 13 25ч.
Аз жената
Веселин Данов - първо радиоинтервю

Първото си радиоинтервю след напускането на Къщата на VIP Brother даде Веселин Данов. Това се случи в предаването “Тройка на разсъмване” по Радио Витоша. Всеки един от изгонените или доброволно напуснали ВИП съквартиранти ще бъде гост на радиотриото, пред което са се изповядвали редица лица от българския т. нар. шоубизнес.

Изключително красиви, но не мой тип – така Веселин Данов определи жените в Къщата. Въпреки добрите си впечатления от съквартирантите, политикът така и не се отрече от мнението си, че “няма равен старт за участниците”. Първият напуснал уютния дом на ВИП-овете ги призова наградата от предаването да преотстъпят на хора, които имат нужда от нея и всъщност ще отиде на “едно много по-хубаво място”. За благотворителност не може да се говори, когато я афишираш, затова и не коментирам на какви хора съм помагал през годините, допълни Данов. Все пак той откровеничи, че половината от заплатата си дава на семейство инвалиди, но повече не пожела да говори за това. Милионерът обеща, че всички суми, които спечели покрай участието си в реалити шоуто, ще отидат при нуждаещи се.

“Този беше супер скучен във VIP Brother, а в действителност е адски готин”, сподели Милена от “Тройка на разсъмване”.

Дали ще се кандидатира за кметския пост във Варна, кой от подземния свят познава и защо във ВИП шоу не трябва да се играе за пари – всичко това слушателите могат да чуят отново в сайта на радиото, подкаст секцията, която събира най-доброто от предаванията на радиото, а също и в Най-доброто от “Тройка на разсъмване”, което ще се излъчи тази неделя между 10 и 12 часа.

Коментирай