Седмичен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Промени в любовен план за Лъвовете

30.04.2018г. / 13 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Динамично ще започне новата седмица. Няма да липсват предизвикателства. Какво ви очаква според зодията, вижте в седмичния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен 

Професионалните ангажименти ще са повече от обикновено. Ще имате възможност да напреднете в служебната йерархия, но понеже няма пълно щастие ще се наложи да се лишите от някои лични удоволствия. Не се отказвайте от замислите си, независимо от затрудненията. Може да отложите временно дадена цел, да изчакате подходящите условия и отново да се захванете за нея. Положителните любовни емоции ще компенсират преживените неприятности.

Телец

Едва ли ще напреднете много през тази седмица. Даже е желателно да намалите инициативата, да снижите темпото и да се занимавате само с дейности, които познавате много добре и не изискват сериозна концентрация. Така ще избегнете досадни грешки и ще си спестите отрицателни емоции. Личните отношения също ще са леко напрегнати с предпоставки за разногласия. Посветете свободното време на любимите занимания, за да възстановите душевното си равновесие.

Любовен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Близнаци

За да се справите със служебните задължения ще ви е необходима дисциплина, а за да си осигурите психическо равновесие е желателно да намалите контактите. Не всичко ще се получава според предварителните ви очаквания и ако имате прекалено големи амбиции, е възможно да се разочаровате и огорчите. Изисквайте от околните толкова, колкото от себе си и не се опитвайте да ги манипулирате. Обективното свързване на ресурсите с възможностите ви е единственият сигурен фактор, гарантиращ положителни резултати.

Женски хороскоп за май 2018

Рак

Настроението ви е нестабилно и може да се отрази зле на работоспособността ви. Постарайте се да не реагирате твърде емоционално на дребни дразнения и несъществени затруднения. От вас зависи да запазите спокойни отношенията както у дома, така и на работното място. Избягвайте контактите със съмнителни личности и уговаряне на окончателни условия по сделки с партньори, които не познавате твърде добре и интуитивно не ви вдъхват доверие.

Коментирай