Седмичен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Промени в любовен план за Лъвовете

30.04.2018г. / 13 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Подредете пестеливо задачите и приоритетите. Не се опитвайте да направите твърде много, защото съществуват обективни предпоставки за затруднения, свързани с правила, закони, администрация или проверяващи. Разпределете равномерно вниманието си между професионалния и личния живот. Ако все още нямате постоянна връзка, то през тази седмица не е изключено да поставите началото и да промените плановете си за обозримото бъдеще.

Дева

В началото на седмицата отделете време за довършване на старите задачи, за внасяне на корекции, ако се налага, а след това може да се захванете за сложните проекти. В състояние сте да мислите конструктивно, да анализирате обективно и да си осигурите необходимата асистенция. Ще успеете да се справите с онова, за което до момента не са ви достигали сили, време и идеи. Формулирайки целите си мислете не само за своята полза, а за ефекта от свършената работа като цяло.

Как влияе ретроградният Плутон на всяка зодия

Везни

Личните отношения ще са дистантни и свързани с неприятни усещания. Ако към момента нямате постоянна връзка не разчитайте, че ще попаднете на подходящия човек. За обвързаните ситуацията не е по-различна. На моменти може да решите, че говорите с партньора си на различни езици. За съжаление, и на работното място са възможни недоразумения. Ще ги избегнете, ако не проявявате мнителност и се опитвате да възприемате събитията от различни гледни точки.

Скорпион

Събитията ще са динамични, бъдете готови да реагирате гъвкаво. Често ще се налага да изоставите своята работа, за да се включите в чужда или просто да помогнете на близките си. Направете го без никакви опасения. Ще се справите успешно и с едното, и с другото. Романтичните преживявания ще ви заредят с оптимизъм. Не е изключено някой спонтанно да ви признае чувствата си, да ви изненада с бурно любовно обяснение. А по-интересното е, че човекът е в кръга на познатите ви.

Коментирай