Седмичен хороскоп за 30 април – 6 май 2018

Промени в любовен план за Лъвовете

30.04.2018г. / 13 58ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Като цяло периодът ще е спокоен. Част от случките ще се отклоняват от предварителните ви очаквания, но в степен, в която ще успеете да овладеете ситуацията. Настроението ви на моменти ще е доста нестабилно и може да се отрази негативно на отношенията. Ще предотвратите неприятностите, ако си давате сметка за собствените чувства, поносимост към околните и в критични моменти ограничавате контактите до неизбежните. Не изисквайте от околните повече, отколкото ви е нужно или повече от възможностите им.

Козирог

В професионален план периодът ще е плодотворен. Ще имате възможност да представите идеите си за обсъждане в сравнително широк кръг колеги или пък пред личности, от чието решение ще зависи реализацията на проектите ви. Залагайте на финансовите аргументи, а не на ефекта в дългосрочна перспектива. Увлечени в служебните си задължения може да забравите, че близките ви имат нужда от внимание. Приемете критиките им спокойно, защото ще са справедливи и помислете за подходящ начин да ги зарадвате.

Щастливи цветове за всяка зодия

Водолей

Приятните изненади през тази седмица ще са свързани с финансите ви. Не е изключено да получите допълнителни постъпления за дейност, извършена преди време или да ви върнат просрочен заем. И в двата случая ще успеете да посрещнете непредвиден разход, а част от сумата ще ви остане и ще можете да я използвате за развлечения. Личните и служебни отношения ще са спокойни. Даже да изникнат някакви спорни ситуации ще ги преодолеете бързо и без негативни последствия. Избягвайте създаването на нови контакти.

Риби

За сложните занимания разчитайте само на себе си. Проявете последователност, спазвайте правилата и помнете, че дисциплината е най-добрата ви реклама. Не се захващайте с нищо, ако не сте убедени, че ще донесе очакваните приходи. Не си позволявайте и излишни разходи. Реагирайте спокойно на опитите да ви въвлекат в спор или да омаловажат усилията ви. Оставете работата да говори за вас. Ще стабилизирате позициите си и ще спечелите доверието на шефовете.

Коментирай