Седмичен хороскоп за 27 август - 2 септември 2018

Динамична седмица

27.08.2018г. / 09 18ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата едмица на септември, започва динамично. Какво ви очаква според зодията, вижте в астрологичната прогноза изготвена от Петя Георгиева. 

Овен
Безпредметно е да се пришпорвайте излишно, точно сега няма да ви повишат заплатата, най-много колегите да започнат да ви гледат накриво. В професионален план събитията ще се развиват по обичайния начин. Що се отнася до семейните въпроси правете нещата заедно с близките и съобразявайки се с мнението им, ако искате да получите добри резултати и да хармонизирате отношенията.
Деловите контакти може и да са интензивни, но едва ли ще се случи нещо изненадващо. Анализирайте подробно факторите, от които зависи стартирането на нов проект и бързайте, ако имате дори най-малки съмнения.
 
Телец
Не се взимайте прекалено на сериозно и не преувеличавайте сложността на заниманията си. През тази седмица спокойно можете да „се пуснете по течението“. Нищо няма да е прекалено спешно или пък да изисква особени усилия. Всичко, с което се захванете ще намира правилното си решение.
Контактите със стари приятели ще са източник на положителни емоции. Спомените от миналото ще ви заредят с оптимизъм.
 
Близнаци
Вероятно през тази седмица ще имате възможност да оставите в миналото финансов или юридически, но свързан с пари проблем, който ви тревожи. Не е изключено да получите и материална придобивка, за която от доста време си мечтаете. Може да изглежда малко, но ще е достатъчно, за да ви зареди с добро настроение.
Посветете свободното време да любимите хора и на любимите занимания. Дори да е имало някакви противоречия, те ще загубят острота по естествения си ред.
 
Рак
Контактите на всякакво ниво ще са много по-интензивни от обикновено през тази седмица. Както деловите, така и личните срещи ще са по-дълги, по-напрегнати и по-разгорещени, отколкото предполагате, но ще са и по-резултатни от очакванията ви. Оставете инициативата на събеседниците си, вие само внасяйте деликатни корекции и ще постигнете целите си.
Грижите за близките ще са свързани не само с децата, но и с родителите или по-възрастни роднини, ако имате такива. Усещането, че сте полезни ще се отрази положително на самочувствието ви.
Коментирай