Седмичен хороскоп за 5 – 11 ноември

Очаква ни интересна седмица

05.11.2018г. / 12 40ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Седмицата ще бъде динамична, затова ще трябва да бъдем добре организирани. Важно е да внимаваме с разходите и настроенията, които често ще се менят. Повече за това какво ви очаква, вижте в седмичния хороскоп, изготвен от Петя Георгиева. 

Овен

В професионален план периодът ще е спокоен. Дори да се натъкнете на нещо ново и непознато, много бързо ще се ориентирате в обстановката. Характерното за тази седмица е, че ретроградният Уран на 06.11. вечерта ще навлезе във вашия знак.

Вероятно ще усетите силно желание да въздействате върху околните, да им подскажете, че е време да променят нещо в живота си. Не бъдете прекалено настоятелни, за да не се окажете в изолация.

Ще научите факти, свързани с личния ви живот, които ще ви зарадват и подтикнат към хуманни постъпки.

Телец

Енергетиката ви е стабилна, въображението няма да ви изневери и ще ви хрумнат интересни идеи за повишаване ефективността от ежедневната ви работа. Подходящо е да ги обсъдите с всички, които биха могли да се възползват от реализацията им. Ще получите пълна подкрепа и възможност да „се развихрите“.

След като ретроградният Уран излезе от вашия знак ще сте много повече ориентирани към близките, отколкото към себе си. Прекрасен момент, защото те ще имат някакви проблеми, които с ваша намеса ще могат да решат „със замах“.

Възможно е (и е желателно) да прекратите взаимоотношения, които вече са изчерпали съдържанието си и ви натоварват психически.

Любовен хороскоп за 5 – 11 ноември

Близнаци

Особено важно е през тази седмица да си създадете ясен график на работа. Ако се занимавате с няколко неща едновременно, нищо няма да се получи по предварителните ви очаквания и недоволството ви от самите себе си ще расте до степен на раздразнителност.

Опитайте се да дадете точна оценка на важността на задачите си и да ги отхвърляте последователно.

Не пренебрегвайте проблеми, свързани с личните отношения. Ако член от семейството или любимият човек поискат да разговарят с вас на тема, която ги вълнува, не отказвайте, дори темата да не ви е от най-приятните.

Рак

Често ще се налага да се съобразявате с обстоятелствата и да се адаптирате към чужди условия. На моменти чувството ви за справедливост ще бъде дълбоко засегнато, но няма да сте в позиция да отстоявате принципите си и естествената ви реакция ще е да станете раздразнителни и избухливи.

Психическото напрежение ще се отрази както на текущата работа, така и на отношенията ви. Някой, с когото от известно време сте в несъгласие, ще се опита да навлезе в личната ви територия и това ще е „капката, която ще прелее чашата“, достатъчен повод за създаване на здравословна дистанция.

Не се затваряйте в себе си и не се изолирайте от близките си. Точно те ще проявят разбиране и с поведението си ще възстановят оптимистичното ви настроение.

Любовен хороскоп за ноември 2018

Лъв

Не е изключено на моменти да се чувствате леко объркани, да реагирате много повече емоционално, отколкото логично на случващото се около вас. Събитията ще са противоречиви и често необясними, което ще предизвиква състояние на тревожност.

Ще се натъкнете на затруднения точно там, където най-малко очаквате, а ще получите помощ точно в момента, в който най-малко се надявате. Поставяйте си по-скромни цели. Резултатите, колкото и да са малки, ще са по-добре от нищо.

Ситуацията постепенно ще се промени, ще имате възможност да наваксате пропуснатото, а и да възстановите физическото и психическото си равновесие. Действайте по схемата „бързай бавно“, за да имате възможност да структурирате мислите си.

Дева

Непрекъснато ще се налага да се връщате към проекти или теми, които отлагате, установявайки че решаването им става все по-важно. Анализирайте направеното до момента и помислете дали не е време да „заобиколите“ леко правилата и да приложите нестандартен подход. Може би ще е свързан и с известен риск, но ефектът ще надмине очакванията ви.

Резултатът ще е ваша лична победа, но е възможно да засегне нечие самочувствие и да стане повод за размяна на остри реплики. Запазете спокойствие и дайте възможност на околните да оценят постиженията ви. Тяхното положително мнение ще е не само защита, но и най-добрата ви реклама.

Везни

Изостаналите ангажименти от предишната седмица непрекъснато ще напомнят за себе си, но някак си няма да ви впечатлят особено. И правилно, скоро ситуацията ще се промени и ще имате възможност да наваксате пропуснатото. Венера, макар и ретроградна, е във вашия знак и е определяща за настроението ви, което е игриво, закачливо и леко безотговорно.

Творческият ви потенциал е силен, комуникативните ви умения също и би било разумно да се възползвате от тях. Споделете затрудненията си с по-опитни от вас, ще получите приложими идеи за разрешаването им.

Въздържайте се от неразумни разходи, особено за непознати хора, съмнителни благотворителни акции и участие в разни базари, популяризирани в социалните мрежи. Ще се окаже, че не само сте си купили ненужни стоки, ами с парите си вместо да помогнете за благородна кауза, сте напълнили нечия нелегитимна банкова сметка. 

Скорпион

Периодът е благоприятен и свързан с няколко важни събития. Съединението на Слънцето и Луната предопределя наличие на хармония между емоциите и желанията ви. Проблемите може да дойдат само от прекалената ви импулсивност, бърза реакция и стремеж към екстремни преживявания, които да ви подтикнат към рискови действия. Прибързаните действия са предпоставка за грешки.

Новолунието във вашия знак в средата на седмицата подсказва предстоящи промени. Търсете баланс между материалното и духовното, анализирайте ценностната си система, използвайте шанса да реализирате поне част от мечтите си. Любовните отношения може да преминат през лек кризис, предизвикан от ваши прояви на ревност или опит за надмощие. Овладейте се, ако искате да запазите връзката си.

Стрелец

Няколко важни събития ще оформят характеристиката на предстоящия период. Юпитер ще премине във вашия знак, което означава, че ще „влезе у дома си“. Аспектите между него, Луната и Меркурий ще са благоприятни и ще дадат тласък на инициативите ви.

Ще можете да реализирате лидерските си качества, но в името на добрите отношения е желателно да дадете възможност за инициатива и на колегите си. Радвайте се и на техните успехи, това ще ви сплоти и ще улесни реализацията на общите ви цели.

Ако имате някакви конфликти с любимия човек, сега е моментът да ги преодолеете. Вие вдъхвате доверие. Проявете разбиране, състрадание към чуждите проблеми и ще се изненадате от огромната любов, с която ще бъдете наградени.

Козирог

Целенасочени сте и в състояние да си създадете оптимална организация и ефективно разпределение на времето. През тази седмица бихте могли да „носите няколко дини под една мишница“, друг е въпросът дали трябва. Работоспособността ви е завидно висока, но това съвсем не значи, че трябва да злоупотребявате с издръжливостта си.

Задължително си осигурявайте достатъчно време за сън, ако не искате да „пробиете“ имунната си система и да натрупате такова количество стрес, което може да ви извади извън строя.

Споделяйте свободното време със семейството и любимите си хора. Изслушайте тревогите им, поканете ги да се позабавляват заедно с вас, да се насладите всички на предпочитаните индивидуални занимания. Даже случайно изникналите битови неудобства ще се окажат по-лесни за справяне, ако се проявите като екип.

Водолей

Всичко е във вашите ръце, ако положите достатъчно усилия да се концентрирате върху текущите занимания и да анализирате фактите обективно. Подхождайте към всеки проблем със здрав разум, колкото и незначителен да ви изглежда, не си създавайте илюзорни представи и не надценявайте възможностите си.

Ще имате поредица добри шансове през тази седмица, най-важното за вас е да не се поддавате на изкушения и да не търсите „на работата лекото и на хляба мекото“, както гласи една стара българска мъдрост.

Обстоятелствата ще са динамични и ще се отразяват на намеренията ви. Съобразявайте се и с претенциите на близките си, за да не се почувстват пренебрегнати и да не започнат от прекалена чувствителност умишлено да ви пречат.

Риби

Периодът ще е сравнително спокоен и няма да сте принудени да се съобразявате с фактори, които са ви неприятни и ви развалят настроението. Препоръчително е обаче да се вслушвате в мнението на хората от най-близкото ви обкръжение. Изслушвайте дори колегите, които не са ви твърде симпатични.

Те сами по себе си може да са неприятни хора, но мнението им може да се окаже и важно, и полезно, и да ви спести „зацикляне на едно място“ или последващи корекции на грешки.

Що се отнася до близките и членовете на семейството, през тази седмица може с чиста съвест да им предоставите инициативата. Подкрепяйте предложенията им и се възползвайте от идеите за развлечения и нови емоции. Ще се чувствате буквално в „свои води“ и в правилната посока на течението.

Коментирай
Здраве и красота