Месечен хороскоп за март

Овните да внимават при работа с документи

03.03.2019г. / 15 19ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Месец март идва с нови възможности. Някои представители на зодиака ще получат интересни предложения за нова работа, други ще търсят възможности да увеличат доходите си. Няма да липсват колебания в емоциите, затова ще е важно да ги овладеем. Повече за това какво ви очаква, вижте в месечния ни хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Март е много важен за вас по 2 причини. Първо на 6-та дата Уран ще напусне вашия знак, където беше в продължение на 7 години. Ще се почувствате много по-сигурни в себе си и плановете ви ще придобият „реални очертания“. Втората е, че Слънцето ще навлезе във вашия знак, ще се отрази върху енергетиката, инициативата и настроението ви.

Ориентирайте вниманието си първоначално към възможностите за повишаване на доходите си, които може да не са свързани с текущите ви професионални изяви, а с други ваши знания и умения. Не са изключени неприятности, причинени от неточна информация, погрешно попълнени документи, неясни условия по сделки в периода на ретроградно движение на Меркурий.

Внимавайте какво подписвате и своевременно пресичайте всеки опит да ви въвлекат в интрига. Намалете разходите и не стопявайте запасите си. Обмисляйте самостоятелно перспективните проекти, въздържайте се от инвестиции. Подготвяйте реализацията на идеите си, но изчакайте със стартирането им.

Женски хороскоп за март

Телец

Колкото и да не ви се иска през следващите 7 години животът ви ще се промени, Уран, „революционната“ планета, навлиза във вашия знак. Първите стъпки към новото ще направите още в началото на март.

Ще разширите контактите и влиянието си. В списъка на познатите ви ще влязат влиятелни личности, които с радост ще ви съдействат да реализирате идеите си. Екипната ви работа ще даде забележителни резултати с реално финансово покритие.

Лъжичката катран в кацата с меда през март ще е ретроградният Меркурий. Осигурете си финансови запаси и контролирайте стриктно както своите разходи, така и тези на близките си. Подгответе се психически, че ще се наложи да се справяте с непредвидени затруднения. Не е изключено да възобновите взаимоотношенията си с предишни колеги или партньори, което ще се окаже твърде полезно за вас. Запазете в тайна новостите, които обмисляте, ако искате да ги осъществите безпрепятствено.

Близнаци

За представителите на вашия знак промените в дългосрочен план ще са свързани с принципите и личните ви убеждения. Ще се освободите от стандартни схеми, които пречат на напредъка ви и ще взимате решенията си много по-самостоятелно.

В началото на месеца сериозните ви ангажименти ще са свързани предимно с бизнеса и професионалната ви реализация. Не е изключено да ви възложат някаква сложна, но интересна и нестандартна задача, с която противно на всички очаквания ще се справите повече от добре. Ще стабилизирате позициите си и ще добиете популярност. Онези от вас, които търсят нова работа ще получат предложения, но ако е възможно да отложат окончателния отговор за края на месеца е по-добре да го направят.

Затрудненията ви ще са свързани предимно с комуникацията. Постарайте се да не натрапвате индивидуалността си и да реагирате гъвкаво в конфликтни ситуации. Не е изключено да попаднете в неприятната междинна позиция на враждуващи групи или съперничещи си личности и всеки да се опитва да ви привлече на своя страна. Следвайте интуицията си и не се забърквайте.

Ще е успешно и свързано с приятни преживявания участието ви в социални изяви или групи по интереси. Може би ще откриете у себе си неподозирани таланти и умения.

Участвайте в играта ни за 8 март и спечелете страхотни награди

Рак

Настъпва благоприятен период за реализация на нестандартните ви идеи и възможност да проявите инициатива. Контактите ви ще са интензивни и ще ви подтикват към усвояване на нови знания, но всичко това ще се случва без да предизвиква стрес, защото става дума за цели 7 години.

През този месец е възможно да осъществите повече от едно пътуване на далечно разстояние, може би и извън страната. Ще са изключително успешни онези представители на вашия знак, които владеят чужди езици. Те ще могат да стартират изгодни сделки, но препоръката за тях е да акцентират предимно на уточняване на детайлите, а окончателните условия да подписват след като Меркурий излезе от ретроградното си движение.

Не приемайте затрудненията прекалено драматично. Скоро изобщо няма да си спомняте за тях. Довършете започнатото преди да се заемете с нещо ново. Което не ви се е получавало преди, ще успеете да направите сега. Може би ще е свързано и с известна промяна на първоначалните ви планове. Единственото условие да избегнете досадни конфликти е да контролирате емоциите.

Коментирай