Седмичен хороскоп за 1 – 7 април

Промени за Девите

01.04.2019г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Първата седмица на април ще ни предложи изненади, но и предизвикателства. Какво ви очаква, вижте в седмичния хороскоп, изготвен от астролог Петя Георгиева.

Овен

Обмисляйте решенията си и ги взимайте самостоятелно. Част от тях може да не се харесат на близките или на колегите ви, но ако не навлизате в териториите и не засягате интересите им, следвайте своите принципи. Отстоявайте мнението си аргументирано и в рамките на добрия тон.
В началото на седмицата избягвайте сериозните разговори. Подхождайте с чувство за хумор даже при обсъждане на сложни казуси. Карайте го по-спокойно, заемете наблюдателна позиция. Във ваша полза е да не огласявате намеренията си.

След четвъртък трябва да сте по-предпазливи. Не е желателно да създавате нови контакти, освен ако задълженията не ви принуждават. Подготвяйте старателно пътуванията си, съществуват предпоставки за проблеми, ако сте с личен транспорт.

Използвайте почивните дни по предназначение. Отделете време за спорт, спа процедура, излет в планината или друго предпочитано от вас развлечение, което ще ви тонизира и ще повиши самочувствието ви.

Месечен хороскоп за април 2019

Телец

Въздържайте се от намеса в дейности, които не са ваша работа. Не е изключено да оцените някои действия на колегите или партньорите си като погрешни, но ако не са ви искали мнението, по-добре не го споделяйте. Бъдете предпазливи спрямо хора, които силно желаят да споделят с вас свои или чужди тайни. Най-вероятно става дума за интрига, в която не бива да позволявате да ви въвлекат.

През втората половина на седмицата е подходящо да помислите за собствените си страхове и комплекси. Ще ги преодолеете след като формулирате причините. Новите контакти ще са свързани с хобито или други ваши неформални предпочитания. Ще присъствате на събитие, където ще можете да общувате със съмишленици и хора, споделящи вашите интереси.

Близнаци

Важните събития ще са свързани с отношенията ви. Настроението ви през седмицата през повечето време ще е оптимистично и ви е много лесно да осъществявате всякакви контакти. Ще се запознаете с нови хора и успоредно с това ще прекратите някои стари връзки. Всичко ще се получи по съвсем естествен начин и без сътресения.

Ако имате намерение да пътувате, направете го през втората половина от седмицата. Тогава ще сте по-добре с ориентацията и няма опасност да се заблудите в непозната местност. Няма да се натъкнете на сериозни затруднения по пътя към целите си.

Убедителни сте, пробвайте да получите документи или съдействие, които преди са ви били отказвани. Въздържайте се от посещение на места, където има струпване на много хора, особено в почивните дни. Съществуват предпоставки за травма, измама или друга неприятност.

Женски хороскоп за април

Рак

Започнете седмицата с обмисляне на перспективните си планове. Излъчването ви е силно, ще е много лесно да привлечете и задържите вниманието на околните. Споделете намеренията и затрудненията си, ще ви подскажат къде да намерите информация и как да я използвате. Част от събеседниците дълбоко ще ви впечатлят и ще спечелят доверието ви.

Не е подходящо да обсъждате личните си отношения или да водите разговори с любимия човек по спорни въпроси. Въздържайте се и от любовни срещи. Вместо с романтика ще са наситени с разочарование. Служебните пътувания ще са свързани не само с приятни преживявания, но и с натрупване на полезен опит. В почивните дни не оставайте сами у дома, организирайте си някакво развлечение с предпочитана компания.

Коментирай