Седмичен хороскоп за 1 – 7 април

Промени за Девите

01.04.2019г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Лъв

Ще постигнете добри резултати, ако през тази седмица ориентирате вниманието си към решаване на въпроси, свързани с обучение, пътуване, обмисляне и формулиране на краткосрочни планове. Още в първите дни може да ви изненада гостенин отдалече, на чието присъствие не държите особено, но няма как да го игнорирате. В случай, че можете да се срещнете и разговаряте извън вашия дом, то направете го.

Индивидуалните занимания ще са по-резултатни от колективните. За служебните командировки също е желателно да се подготвяте и реализирате самостоятелно. Всяко чуждо присъствие ще е свързано с разногласия. Не създавайте нови контакти в социалните мрежи, ще ви навредят.
В края на седмицата любовните отношения ще са искрящи. Дори да е имало някакви остри спорове с любимия човек, желанието да ги забравите ще е взаимно. Отделете време за спортни занимания в почивните дни.

Любовен хороскоп за април

Дева

На работното място може да се случат кадрови промени още в началото на седмицата. Нов колега, нов шеф или провъзгласяване на някой от съществуващите колеги за шеф. Няма да ви е приятно, но и няма да имате възможност да споделите мнението си, така че запазете спокойствие. В случай, че се налага да пътувате през първите дни не тръгвайте с личен транспорт, а с обществен и бъдете предпазливи, може да попаднете в конфликтна ситуация.

Някой от близките ви ще се нуждае от неотложна помощ и ще се наложи да се включите активно. Подхождайте прагматично, а не емоционално, ако искате да сте полезни.
В почивните дни настроението ви ще е прекрасно и ще сте в състояние да сътворите някаква прекрасна изненада за семейството си и любимия човек. Направете го, ще освежите отношенията си.

Везни

Ще е почти невъзможно да избегнете трудните разговори през тази седмица. Настройте се за отстъпки, макар и временни, защото едва ли ще се намерят ефективни решения на спорните въпроси. На работното място някой твърде амбициозно ще се опитва да превзема кариерните върхове, не е изключено да засегне и вашите интереси, но в този момент препоръчителната тактика е „крачка назад, две напред“.

У дома „горещите“ теми ще са свързани с финанси и правомощия. Отстъпете инициативата на любимия човек, нека взима важните решения. Приемете идеята за въвеждане на „валутен борд“, дори да си мислите, че не харчите твърде много. По-добре мир вкъщи, отколкото разправии в съдебната зала. Периодът е подходящ за отказване от вредните навици.

Скорпион

Обстановката на работното място ще е сравнително спокойна, а професионалните задължения ще са в рамките на обичайното. Подходящ момент да сложите живота си в ред. Разпределете времето на работа и почивка, дозирайте физическите и умствените натоварвания, постарайте се да се храните по едно и също време всеки ден, да приемате храната по-често в по-малки количества. Ще стабилизирате и физическия си статус и настроението.

Преживяванията в края на седмицата ще са свързани с любовния живот и с близък роднина. Влюбените двойки може да вземат съдбоносни решения за отношенията си. Дали ще са положителни или отрицателни зависи от силата на чувствата им. Семейните Скорпиони може да имат грижа с децата си, някой от своите родители или тези на партньора. Какъвто и да е проблемът, решавайте го само с позволени и доказали ефективността си средства.

Коментирай