Седмичен хороскоп за 1 – 7 април

Промени за Девите

01.04.2019г. / 11 05ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Стрелец

Значимите събития през тази седмица ще са свързани предимно с личния ви живот. Чувствата и отношенията ви ще бъдат подложени на изпитание. Ще се променят през кратки периоди от време във формата на синусоида, от дъното към върха и обратно. Не приемайте за „чиста монета“ всичко, което чуете по адрес на любимия човек. Съмненията и проявите на ревност (които най-вероятно ще са неоснователни) ще предизвикат остри спорове.

За щастие, ще се намери кой да ви „вразуми“ и през втората половина на седмицата нещата ще си „дойдат по местата“. Ще намерите оптимално решение на битов въпрос. Не е изключено да направите изгодна покупка, подобряваща обстановката и създаваща уют у дома. Не си правете планове за почивните дни. Колкото и да са обмислени, ще се случи така, че да се откажете от тях.

Козирог

Уговаряйте поканите за срещи, гостуване, тържества за края на седмицата. В началото се заемете с отложените дейности по битовото устройство у дома. Ако сте се справили със стари аварии с подръчни средства, сега е моментът да ги отстраните окончателно и стабилно. Отделете малко време, за да обсъдите организацията с членовете на семейството, за да може всеки един от тях да се заеме с част от работата, която е по силите му.

Административни задължения, изискващи пътуване, можете да изпълните през втората половина на седмицата. Преди да тръгнете за където и да е, постарайте се да си уговорите деловите срещи.
Участие в развлекателно мероприятие ще е свързано с романтични преживявания.

За три зодии пролетта ще е особено любовна

Водолей

Социалните контакти ще са активни, независимо от желанията и предпочитанията ви. Ще се наложи често да разговаряте с роднини, бивши съученици или колеги, дори със съседи. Невинаги ще ви е приятно, но за сметка на това ще получите интригуваща информация. Опитайте да разграничите полезната част от откровената клюка.

Ще се реализира желанието ви за среща с влиятелна личност. Прегледайте си документите преди тръгване, не е изключено да загубите или забравите нещо важно, без което срещата ще е безсмислена.

Дозирайте развлеченията, за да не навредите на работата и авторитета си. Възможно е да получите материална подкрепа или скъп подарък от роднини. В почивните дни не е желателно да пътувате.

Риби

Подхождайте към служебните задължения изключително отговорно. Не е изключено да участвате в нова задача, изискваща висока степен на информираност. Включете се без опасения, ще е свързана с допълнителни постъпления, които ще получите веднага след изпълнението. Енергетиката ви е стабилна и ще можете да поддържате добро работно темпо.

В средата на седмицата е възможно да имате проблеми с комуникационната техника или личния автомобил. Ремонтът е за предпочитане пред покупката на нов уред.

През втората половина на седмицата обстоятелствата ще са благоприятни за подобряване отношенията с хора, с които сте в конфликт. Направете първата крачка към възстановяване на мира, жестът ви ще бъде оценен по заслуги. Избягвайте скъпите покупки.

Коментирай