Дни преди Великден козунакът е сред най-търсените продукти за празничната трапеза. А тези, които нямат време да пазаруват, вече могат да си поръчат козунак и по интернет. Каква е обаче тайната за вкусен козунак и какви ще са цените тази година?
„Цената при нас остава непроменена спрямо миналата година. Решихме да приемаме заявки и по телефона, и онлайн, тъй като смятаме, че това определено би улеснило много граждани“, сподели пред Bulgaria ON AIR Светлана Българанова, която е собственик на столична пекарна.
Тя отбеляза, че традиционният козунак със стафиди и бадеми категорично си остава предпочитан от повечето хора.
„Рецептата, по която ги приготвяме, включва всички задължителни съставки. Предлагаме и вариант с качествен белгийски шоколад. Тайната на приготвянето е в продуктите – те трябва да са хубави, без консерванти, без добавени оцветители. Цената не бива да е за сметка на качеството“, добави още Светлана Българанова.
Вижте още във видеото на Bulgaria ON AIR.