Таро карта за 17 август

Днес може да се наложи да жонглирате с няколко неща наведнъж

17.08.2020г. / 00 12ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Двойка пентакли.

Тази карта означава балансиране на енергията и ресурсите, претегляне на плюсовете и минусите и вземане на решения относно ежедневието. Днес може да се наложи да жонглирате с няколко неща наведнъж. Може също да има нещо, което да претегляте днес, дали си струва, дали да се захванете с него – може би работа или работен ангажимент.

Съвет за деня – Страшният съд. Това е много просветляваща карта, наричаме я моментът „а-ха“; това е голямото пробуждане, което ни дава осъзнаването, от което се нуждаем, за да променим курса, да вземем големи решения, да разберем къде искаме да отидем и какво искаме да направим.

В работата

Интересно е, че тези две карти идват заедно – тази комбинация може да значи, че нещо, което дълго ви е карало да се чувствате раздвоени и да се колебаете, най-накрая ще намери своето категорично решение или поне осъзнаване и яснота.

За влюбените и семейните

Може да научите нещо, да се разкрие тайна или да намерите решение на ситуация, в която сте били забъркани, вероятно не по ваше желание.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай