Таро карта за 23 август

Вселената ще ви даде ясен знак какво трябва да направите

23.08.2020г. / 00 49ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Страшният съд.

Събуждане за реалността, осъзнаване на ситуацията и освобождаване от нездравословни обвързаности. Вселената ще ви даде ясен знак какво трябва да направите.

Съвет за деня – Това е картата на текущата работа, вие упорито ще работите върху нещо, в което вече сте вложили много време и енергия. Плодовете на вашия труд са видими, само трябва да повдигнете глава и да ги видите.

В работата:

Може би ще имате момент на проблясък и осъзнаване по отношение на ежедневната си работа. Нещо, което ще ви насочи в неочаквана, но ползотворна посока.

За влюбените и семейните:

Ще осъзнаете нещо, което може да е болезнено, но не се крийте от него, като щраусите, заравяйки главата си в пясъка. Погледнете истината в очите, тя ще ви освободи и ще ви помогне да видите, че усилията, времето и опита, които сте натрупали ще ви се отплатят богато.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай