Таро карта за 24 август

Дръжте под внимание баланса и хармонията в ежедневието си

23.08.2020г. / 23 15ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Колесницата.

Движите се в правилната посока, не спирайте. Но дръжте под внимание баланса и хармонията в ежедневието си. Картата набляга върху необходимостта да жонглирате добре между важните аспекти от живота ви, социален, интимен и професионален.

Съвет за деня – Асо пентакли говори за финансови предложения и възможности, нови перспективи, добро здраве и положителна енергия. Ще имате нови възможности, свързани с пари, ресурси, физическото ви Аз и материалния свят. Ще усетите прилив на свежа енергия и позитивност и може да получите помощ по финансов или материален въпрос. Мислете положително и бъдете готови да култивирате всички нови възможности.

В работата:

Чувствате се в свои води, работата ви се отдава с лекота, енергията е прекрасна. Новите възможности и предизвикателства ви зареждат положително. Постарайте се обаче да бъдете балансирани.

За влюбените и семейните:

Миналата седмица беше с малко тежка енергетика, но нещата постепенно се нареждат. Поели сте в правилната посока, не спирайте. Всичко ще се нареди по най-добрия начин за вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай