Таро карта за 27 април

Прекрасна енергия, която ви извежда на ново ниво в отношенията

27.04.2021г. / 08 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Глупакът – време е да се освободите от страха, ограниченията и миналите привързаности днес, за да можете да направите скок напред в новите начинания. Доверете се, че Вселената ще бъде „там, за да ви хване,“ като ви предостави нови възможности, като ви изведе от сегашния застоял цикъл и като ви донесе свежа енергия и нови знания. Това ще бъде начало на вълнуващ период!

Съвет за деня – Четворка жезли – Четворките са за стабилност, а жезлите изобразяват нашите страсти; въпреки новото, което носи енергията с Глупака днес, тази карта ви съветва да заземите енергията си и да се опитвате да стабилизирате изграденото до момента. Търсете стабилност в отношенията, работното място или средата на живот. Ценете спечеленото до момента и не го загърбвайте за новото, опитайте се да съчетаете това, което имате сега с новите възможности така, че едното да не е за сметка на другото.

В работата:

Бъдете отворени към новите проекти и начинания, стъпете на опита и експертизата си и смело вървете напред. Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката.

За влюбените и семейните:

Прекрасна енергия, която ви извежда на ново ниво в отношенията. Може да усетите партньора по-близък от всякога, да го видите в нова светлина и да го оцените и по друг начин, откривайки нови ценни черти и качества, които не сте знаели, че притежава.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай