Таро карта за 25 май

Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката

25.05.2021г. / 08 18ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Глупакът - време е да се освободите от страха, ограниченията и миналите привързаности днес, за да можете да направите скок напред в новите начинания. Доверете се, че Вселената ще бъде „там, за да ви хване,“ като ви предостави нови възможности, като ви изведе от сегашния застоял цикъл и като ви донесе свежа енергия и нови знания. Това ще бъде начало на вълнуващ период!

Съвет за деня - Четворка пентакли – това е силно его карта, която сякаш заземява и дори ограничава устрема на Глупака. Стъпете на стабилна основа, когато се впускате в нови начинания, за да не се сблъскате с всички негативи, които новите планове и начинания могат да ни донесат. 

В работата: Бъдете отворени към новите проекти и начинания, но стъпете на опита и експертизата си и смело вървете напред. Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката, но помнете да бъдете разумни, да останете заземени и практични преди всичко. При някои от вас може да се появят нови възможности за доходи. 

За влюбените и семейните: Прекрасна енергия за дългогодишните връзки и отношения. Наслаждавате се на нов етап в отношенията, на любов изграждана през годините. Може би планирате общото си бъдеще.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай