Таро карта за 1 октомври

Висшата жрица въплъщава мъдрост, интуиция и духовно разбиране

01.10.2021г. / 07 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Висшата жрица въплъщава мъдрост, интуиция и духовно разбиране. Тя учи другите как да поддържат връзка с подсъзнанието си и да се доверяват на вътрешния си глас. Мъдростта и просветлението няма да дойдат само чрез логика или разум, а чрез това, че сте в унисон с Вселената и използвате вътрешно чувство за себе си, за да проявите своите мечти. Днес ще се възползвате от всичко, което сте научили – и от доброто и от лошото, което сте преживели, и ще използвате тази мъдрост, за да се справите със ситуациите в живота си.

Съвет за деня – Рицар на мечовете.

Време е да се настроите и да се доверите на интуицията си, когато става въпрос за вземане на решение, а рицарят на мечовете ви съветва просто да го направите и да не се сдържате. Това, което смятате, че е правилният избор, е точно това; днес е време да бъдете категорични, да предприемете бързи действия и да се насочите към това, което е правилно за вас.

В работата: Днес може да усетите колко е важен опитът, който сте натрупали. Слушайки интуицията и познанията си ще се справите успешно с взимането на решение по отношение на работата си.

За влюбените и семейните: Тази комбинация ни съветва да слушаме интуицията си. Действайте и взимайте решения във ваша полза. Ако се наложи днес, защитете себе си. Не позволявайте да пренебрегвате своите нужди и винаги помнете, че начинът по който обичате себе си и се отнасяте със себе си, учи и другите как да ви обичат и как да се отнасят с вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай