Таро карта за 3 ноември

Трябват ни постоянство, издръжливост, упорита работа и търпение, за да се разкрият резултатите

03.11.2021г. / 09 07ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Седмица пентакли.

Трябват ни постоянство, издръжливост, упорита работа и търпение, за да се разкрият резултатите; вложили сте време и енергия в бъдещето и сега чакате дългосрочната награда. Може да се изкушите да се откажете, тъй като все още не виждате ползите от упоритата си работа, но тази карта ви съветва да не го правите. Това може да се отнася до партньорство, проект или други взаимоотношения в живота ви, всичко, в което сте инвестирали време и енергия – тези неща изискват усилия и понякога е необходим последен тласък, за да пробиете. Знайте, че ще постигнете успех, стига да не се откажете.

Съвет за деня – Петица жезли.

Днешният ден ще донесе много енергия и ще ви види да отстоявате идеалите си, да изживявате страстите си и да се борите за живота, който искате. Често трябва да бъдем предизвикани, за да „подобрим играта си“, да разгърнем идея или просто да се усъвършенстваме. Като съвет потвърждава значението на Седмица пентакли, като не само ви насърчава да не се отказвате, но дори да отстоявате правотата си и да се борите за нея, ако се наложи.

В работата: Един динамичен работен ден, който ще ви предизвика, но на края на деня ще останете доволни! Не се отказвайте от идеалите си и смело застанете зад тях.

За влюбените и семейните: Може да възникнат спорове, да се почувствате недоволни от някаква ситуация с партньора. Възможно е да почувствате, че давате повече в тези отношения, влагате усилия, но не получавате същата отдаденост в замяна. Не бързайте да се разочаровате от връзката, споделете как се чувствате и се отдръпнете, за да дадете възможност на партньора да ви покаже какво изпитва.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай