Таро карта за 17 декември

Днес имате възможност да се насладите на вдъхновяващи и радостни взаимоотношения, които носят любов и подкрепа

17.12.2021г. / 09 02ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Тройка чаши.

Тройките в Таро символизират ума, тялото и духа, като триъгълната природа на тройките представлява основата, върху която наблюдаваме и надграждаме изборите си. Три е творческото число и когато идва с боя Чаши, изобразява нашите чувства и емоции. Ще създадем нещо от сърце и ще пренесем тази любов в по-реализирана форма. Това е карта на радост, любов, празник и щастие. Днес е време да бъдете с приятели, семейство и любими хора, да се свържете с тях, да се смеете с тях и може би дори да празнувате нещо заедно. Това три идва, когато сме създали правилната общност от хора около нас и знаем, че сме подкрепени.

Съвет за деня – Паж мечове.

Днес имате възможност да се насладите на вдъхновяващи и радостни взаимоотношения, които носят любов и подкрепа. Това може да бъде приятел, семейно събиране или празненство – но също така не бъдете пасивни, ако има някой, когото искате да видите, или близки хора, с които бихте искали да прекарате време, възползвайте се от този момент и им се обадете!

В работата: Прекрасен ден за работа в екип. Можете да получите помощ или да дадете помощ, да протегнете ръка за приятелство на колега. Това ще направи работния ден по-приятен, а работата ще върви с повече лекота.

За влюбените и семейните: Денят е чудесен за всички влюбени. Бъдете заедно, споделяйте мигове и преживявания, грижете се един за друг. Един от най-магичните месеци за любовта и скъпите на сърцето ни хора предлага много възможности да бъдем с тези, които обичаме и да им показваме любовта си.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай