Таро карта за 5 януари

Преследвайте целите и намеренията си, но не агресивно

05.01.2022г. / 09 21ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Петица мечове ни предупреждава да не участваме в спорове днес и да внимаваме как водим битките си. Защото има опасност да нараним близките хора и победата ще е Пирова. Никой няма да спечели от евентуален спор или кавга!

Съвет за деня – Колесницата идва като съвет към петица мечове, за да ни напомни за благородството, за силата на духа и волята, за баланса. Преследвайте целите и намеренията си, но не агресивно, а от място на вътрешно спокойствие, сила на духа и увереност в правотата.

В работата: Не влизайте в конфликти, защото няма да завършат добре за никого. Вместо това останете целеустремени в целта си, без да бъдете агресивни. Опитайте да постигнете баланс и да обедините противоположностите, вместо да сеете раздор или да участвате в спорове.

За влюбените и семейните: Предупреждението да не влизате в конфликт днес се отнася и за влюбените. Опитайте да намерите общото между вас, а не се концентрирайте върху различията.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай