Таро карта за 4 февруари

Това е една хубава карта, която ни показва миговете, в които празнуваме, в които сме спокойни

04.02.2022г. / 08 31ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Тройка чаши. Това е една хубава карта, която ни показва миговете, в които празнуваме, в които сме спокойни и има с какво да се поздравим. Срещи с приятели, изобилие и успех.

Съвет за деня – Слънцето. Слънцето е топлина, щедрост, изобилие и здраве. Вероятно имате нужда да се срещате с приятели, да се погрижите за себе си, да се потопите в преживяването на лежерно и весело настроение.

В работата: Може би ще се поздравите с успешен завършек на проект или на работната седмица. Настроението е на добро ниво, отношенията с колегите също. Има за какво да бъдете благодарни и доволни.

За влюбените и семейните: Прекрасен ден за всички влюбени, защото ни напомня, че когато сме заедно, когато се забавляваме и споделяме щастливите мигове, осъзнаваме в пълнота късмета, който имаме да бъдем заобиколени от хора, които обичаме и ни обичат.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай