Таро карта за 9 февруари

Дайте си време да видите нещата от друга перспектива и от друг ъгъл

09.02.2022г. / 08 35ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Обесеният е знак за изчакване. Дайте си време да видите нещата от друга перспектива и от друг ъгъл. Не бързайте, използвайте забавянето на делата във ваша полза, а не се ядосвайте, защото то ви дава възможност да прецените и оцените плановете си от всички страни.

Съвет за деня – Императрицата е голям аркан и носи хубава енергия. Зарежда ни с оптимизъм и откритост, но и с малко повече емоции. В комбинация с Обесения ни съветва да използваме деня за да обърнем внимание и на радостта от живота, да се погрижим за себе си и дома си. Така нещата ни ще се наредят с повече лекота и творческо удовлетворение.

В работата: Ако има забавяне и зацикляне не настоявайте да оправите бързо нещата, а сменете подхода и погледа си върху ситуацията. Дайте си време за повече разсъждения.

За влюбените и семейните: Може да се появи напрежение заради неизпълнено обещание. Приемете нещата такива каквито са и не ги драматизирайте излишно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай