Таро карта за 11 февруари

Това, което искаме може да стане по-бавно и по-постепенно, отколкото ни се иска

11.02.2022г. / 08 46ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Осмица пентакли, и нумерологично и като боя, поставя акцента върху бизнеса и работата. Днес е ден за усърдна работа и за обиране на плодовете на труда ни. Това, което искаме може да стане по-бавно и по-постепенно, отколкото ни се иска, но ще е сигурно, стабилно и трайно. Може да усетите умора, но ще се справите бързо с нея в почивните дни, които предстоят.

Съвет за деня – Глупакът в комбинация с Осмица пентакли ни съветва да приемем всички подаръци на съдбата днес с отворено сърце и обятия. Не се съпротивлявайте на жестовете и късмета си. Приемете грижата и доброто, което някой ви предлага.

В работата: Вложете повече усилия днес в работата си, това ще ви се отплати подобаващо. Ако се нуждаете от съвет и напътствие, не се колебайте да го потърсите, защото ще ви бъде дадено от сърце.

За влюбените и семейните: Днес е подходящ ден за планиране на бъдещето. Може да направите стъпки към планиране на общ дом или всичко, което е свързано с бъдещето на вашата връзка. Бъдете оптимисти, но планирайте разумно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай