Таро карта за 15 февруари

Днешният ден е важен за вас и може би ще се наложи да защитите правотата и каузата си

15.02.2022г. / 09 03ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Седмица жезли – Вие стоите твърдо в собствените си убеждения. Днешният ден е важен за вас и може би ще се наложи да защитите правотата и каузата си. Готови сте да положите усилие за резултата. Седмица жезли е карта на проявлението – стига достатъчно дълго да сте отстоявали и вярвали в правотата си, ще имате резултат.

Съвет за деня – Колесницата идва като съвет към Седмица жезли, за да ви подскаже да сте постоянни в това, за което мечтаете; седмиците са устремна енергия на проявление. Колесницата се явява като съвет, за да ни подкрепи, че с упоритост и желание можем да постигнем желанията си.

В работата: Придвижвате проекти, имате свежи идеи, работата ви върви напред и нещата се случват с устрем и страст.

За влюбените и семейните: Днес няма да ви е скучно. Денят може да ви завърти в страсти и амбиции да се доказвате пред партньора. Това е хубаво, но запазете баланса.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай