Таро карта за 22 февруари

Днес сякаш всичко ще е в движение

22.02.2022г. / 08 42ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Тази кралица е креативна, динамична, харизматична, одухотворена и да, понякога малко пламенна. Въпреки че може да бъде избухлива и страстна, тя има и грижовна нежна страна. Тъй като е едновременно огън и вода, нашата Кралица на жезлите може да бъде едновременно взискателна и подхранваща. Днешният ден носи смелост и решителност – ще се почувствате овластени и готови да предприемете действия.

Съвет за деня – Осмица жезли. Днес сякаш всичко ще е в движение; това е време на бърза комуникация, на коване на желязото докато е горещо, кратки пътувания и силна инерция, която подхранва вашите идеи.

В работата: Вашето самосъзнание и увереност ще означават, че не се страхувате да изкажете мнението си и да споделите идеите си. Тази енергия и страст са вдъхновение за другите и вие можете да предложите страхотни творчески решения на различни проблеми.

За влюбените и семейните: По отношение на връзка или любовен интерес, толкова много жезли са като „стрели на любовта“, които бързо проправят път към другия.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай