Таро карта за 9 март

Време на изобилие

09.03.2022г. / 07 37ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Четворка жезли. Тази карта представлява радост, празник, щастие, добри партньорства, събиране на близки и усещане за хармонизация в различни области на нашия живот.

Съвет за деня – Асо пентакли е великолепна карта и носи със себе си късмет, финанси, прилив на положителна енергия и добро здраве.

В работата: Днес може би сте достигнали важен етап или сте постигнали стабилен напредък надграждайки плановете си; сякаш сте в добро партньорство в работата си, където сте по-силни заедно, отколкото отделно. Може дори да има нещо за празнуване. Насладете се на това време и бъдете доволни от посоката, в която се насочвате.

За влюбените и семейните: Време на изобилие, празнуване и късмет в любовта.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай