Таро карта за 4 април

Днес ще имаме нужда от сила

04.04.2022г. / 08 34ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Сила – днес ще имаме нужда от сила. Но не от груба физическа сила, а от могъществото на нежната твърдост и вътрешна устойчивост, които са по-характерни за женската енергия и водната стихия. Както казва Лао Дзъ: „В целия свят няма нищо по-меко и по-податливо от водата, но тя надделява над твърдото и здравото. Никой не може да я преодолее, въпреки че всеки може да я победи...“

Съвет за деня – Четворка мечове – почивката е необходима и важна, тя е основата, върху която ще построим всяко успешно действие. Не забравяйте да почивате.

В работата: Днес може би ще е по-добре да се отдръпнете от активна позиция и от активни дела, от инициативи. Абстрахирайте се и дайте повече внимание на отпускането, релаксацията и почивката. Дайте възможност на делата да се наредят сами, а вие наблюдавайте и изчаквайте.

За влюбените и семейните: Нека вътрешната устойчивост и спокойствието бъдат вашият пристан днес, каквото и да става. Не се поддавайте на първични реакции, но запазете духа си мирен и тих. Така ще се справите с всяка ситуация по-добре и по-успешно.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай