Таро карта за 12 април

Бъдете отворени към новите проекти и начинания

12.04.2022г. / 08 10ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Тройка пентакли – днес ще се поздравите с резултат в работата. Трудът ви ще бъде увенчан с признание и ще берете плодовете на уменията и знанията натрупани до момента. Това е карта на сътрудничеството, затова не забравяйте и усилията на всички, с които си партнирате.

Съвет за деня – Двойка жезли – тази карта говори обаче, че няма да бъдете напълно задоволени от постигнатото. Вероятно ще обмислите излизане от зоната на комфорт, пътуване, учене. Ще ви се иска да откриете нови възможности извън тези, които вече имате.

В работата: Бъдете отворени към новите проекти и начинания, стъпете на опита и експертизата си и смело вървете напред. Енергията е чудесна за нови идеи, творчески начинания и смяна на посоката. Но все пак нещата са на ниво проект и замисъл, така че бъдете рационални и не се палете твърде много.

За влюбените и семейните: Имаме прекрасната енергия на партньорството и сътрудничеството. Днес може би ще направите съвместни планове и ще усетите колко зависите един от друг, за да са успешни както съюзът ви, така и общите ви дела.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай