Таро карта за 14 април

Слънцето ще ни зареди с огън в сърцето

14.04.2022г. / 08 25ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Слънцето.

Тази карта изобразява дете на бял кон, което означава връщане към невинността, чистата детска радост и вярата, че всичко е възможно. Слънцето е пълно с Ян, действаща енергия, в която се чувстваме радостни, уверени и готови да се възползваме от деня. Тази жизнена сила излъчва отвътре навън – тя ни позволява да присъстваме автентично в света. Днешният ден носи позитивност, добро здраве, жизненост, живот и светлина – това е вашето време да блеснете! Вече не сте обременени или контролирани от минали трудности, а вместо това сте в състояние на изцеление и хармония, готови да следвате сърцето си.

Съвет за деня – Умереността изобразява ангел, който излива вода от една чаша в друга, единият крак е здраво вкоренен на земята, а другият е във водата, представлявайки баланс между нашето емоционално, подсъзнателно аз и нашето физическо царство. Слънцето ще ни зареди с огън в сърцето, но Умереността ни съветва да оставаме заземени и да поливаме този огън с вода, ако твърде много се разгори. Бъдете търпеливи и осъзнати за емоциите, които ви връхлитат. Тази карта е за възстановяване на баланса, особено ако сте преминали през напрегнато време, сега можете да се насладите на малко спокойствие.

В работата: Ще имате енергия, оптимизъм и желание да свършите работата си по най-добрия начин. Но не забравяйте и търпението. Не избързвайте и не слагайте каруцата пред коня.

За влюбените и семейните: Ако е имало по-бурни времена за вас, то сега изгрява слънце. Ще намерите баланс в отношенията и ще се радвате на щастие, особено ако успеете да култивирате търпение и толерантност към грешките на партньора. В крайна сметка никой не е идеален.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай