Таро карта за 19 април

Време е да се доверите на интуицията си

19.04.2022г. / 08 52ч.
Мария Дуковска
Снимка: Венета Евтимова.

Снимка: Венета Евтимова.

Карта на деня – Смъртта се асоциира със знака Скорпион. Символизира края и новото начало, промяната и прераждането и идва, когато сме надраснали стария начин на съществуване и е време да настъпи трансформация. Възможни са мощни промени, които могат да бъдат свързани с връзка, работа, начин на живот или жизнена ситуация. Това наистина може да бъде началото на едно вълнуващо време – Смъртта иска да растем, да се развиваме, да се учим и да каним нови неща, хора и ситуации в живота си.

Съвет за деня – Висшата жрица, като пояснителна към Смъртта, говори за това, че тези промени и трансформации, ще бъдат по-скоро вътрешни. В тази карта са вложени мъдрост, божествено знание и самопросветление. Днес трябва да направим пространство, за да се настроим на нашето подсъзнание и да слушаме вътрешния си глас – какво ни казва той? Вие сте чакали дълго тази промяна, тази трансформация и сте преживели много за да я постигнете. Време е да се доверите на интуицията си.

В работата: Ще настъпят промени, които може и да са външни, но е по-вероятно да се отнасят за начина, по който възприемате работата си и своите отговорности. Натрупали сте достатъчно знания и опит в сферата, за да осъзнаете, че е време да промените както вътрешното си състояние, така и външните обстоятелства.

За влюбените и семейните: Смъртта е карта, която бележи край, но и начало. Започва нов етап от връзката ви, време е да свършите вътрешната си работа и ясно да решите какво искате от тези отношения, за да може новият етап да е смислен и добър за вас.

Автор: Венета Евтимова

Венета Евтимова е йога инструктор и живо се интересува от човешкото тяло и душата, от мотивите, които ни вдъхновяват, от границите, които си поставяме и върховете, които можем да покорим.

За себе си открива, че картинният свят на Таро е един вълнуващ път за навлизане в дебрите на душата и започва да изучава символиката на картите и начините за работа с тях. Картите Таро улавят контрастите – доброто и лошото, триумфите и паденията, и сякаш отразяват всички цикли на човешкия живот, както и съкровените желания на човека.

Венета ще тегли комбинация от карти за всеки ден и ще чете каква е енергията на деня и какъв съвет ни дават картите Таро.

Коментирай