Капучино парти с дамско четиво

26.03.2008г. / 09 14ч.
Аз жената
Капучино парти с дамско четиво

Издателска къща “Кръгозор” избра 25-ти март, Благовещение, за своето Капучино парти. Този слънчев празник в най-женския сезон – пролетта, е чудесно време да се посветим на темата за нежната половина от човечеството.

Поводът за събитието е появата на български език на три поредни книги – Сексът и офисът на световноизвестната авторка Хелън Гърли Браун, подаръчния сборник от есета Капучино за женската душа на Мейв Харън и невероятната книга Императрицата в теб на Кристине Ли и Уля Краутвалд, в която психологията на съвременните дами е пречупена през призмата на китайската традиция и мъдрост.
Трите издания са посветени на общата тема – ЖЕНАТА. Те представят разнообразни гледни точки към вечния въпрос за същността на женското – от философията на Древния изток до практичното мислене на Модерния запад. Това са книги, създадени за да доставят удоволствие, да предлагат съвети и помощ и да провокират всяка съвременна дама да опознае по-добре себе си.


Капучино парти съчета най-изкусителните дамски удоволствия. Заедно с хубавите четива, насладата от капучиното и разговорите за малките неща, които внасят щастие в живота ни, бе представен и истински спектакъл на модата и красотата.
Всяка от книгите ще бъде пречупена през естетичния поглед на модата. Присъстващите се насладиха на представянето на подбрани тематично тоалети и аксесоари на модна къща Diana Lirot, Evita Peroni, модна къща Helena Collection и бутик Janel.

За доброто настроение на гостите се погрижиха най-големите експерти във воденето на женски разговори – специалните водещи на събитието, БЛОНДИНКИТЕ на радио Фреш.

Гостите на партито се насладиха на чаша ароматно капучино в пролетната сутрин и на едно от най-чаровните дамски забавления – подаръците!

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
Petya ( преди 11 години )
Харесва ми тази среща. Искам да организирам такава и във Враца. Как да се свържа с ИК "Кръгозор". Нека да се направи нещо и за нас "провинциалистките" нещо. Моля!!!
отговор Сигнализирай за неуместен коментар