Седмична таро прогноза за 24 – 30 април

Време е да се погрижим за себе си

22.04.2023г. / 14 03ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро Картите за тази седмица са Шестица чаши и Крал чаши.

Първата таро карта е Шестица чаши. Хубава карта, която ни носи хармония и спокойствие, релакс, наслада, особено ако сме имали труден период. Заслужаваме да се чувстваме добре, да се отдалечим от конфликти. Шестица чаши излъчва топли и мощни вибрации. Подсказва за контакт с нашата чувственост.

Изберете картинка и вижте какво е нейното духовно послание

Напомня ни за това да осъзнаем какво ни носи удоволствие, да слушаме своето тяло и желанията си. Ако имаме романтичен партньор, може да споделим личните си желания с него. Необвързаните пък може да се отворят и да се свържат с това, в което се чувстват добре и им дава живот.

В случай, че имаме блокади около чувството на удоволствие, сега можем да разгледаме тези свои усещания. Да се запитаме защо не правим място за удоволствие в живота си и да видим дали можем да променим това. Трябва да търсим това, което ни носи радост. Освен това Шестица чаши може да ни срещне с хора от миналото.

Вдъхновяващи цитати от Луиз Хей

Втората таро карта за седмицата е Крал чаши. Тя ни носи спокойна енергия. В таро гаданието кралете може да подсказват за конкретни хора, но и за това каква нагласа имаме към хората в живота си. Таро картата ни учи да не се задържаме твърде дълго в някое конкретно чувство. Да оставим емоциите да преминават през нас като вода през скали, знаейки, че всичко е непостоянно.

Крал чаши може да показва нашата грижа, любов и щедрост към хората. Кралят дава любов, без да очаква нищо в замяна. Кралят не се подчинява на чувствата си, а успява да ги управлява. В любовен план, ако имаме конфликти с любимия човек, бихме могли да ги разрешим, да покажем грижа към него.

От друга страна, тъй като Меркурий вече е ретрограден, това донякъде може да ни направи и малко нетърпеливи. Но Крал чаши ни напомня да се освободим, да имаме вяра в себе си, в хубавото, да не забравяме, че заслужаваме радост, удоволствие и вътрешен мир, всеки ден. Да не забравяме да се грижим за комфорта си.

Коментирай