Седмична таро прогноза за 1 – 7 май

Настъпват промени

29.04.2023г. / 14 50ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за първата седмица на месец май са Асо жезли и Петица жезли.

Първата карта – Асо жезли показва всичко свързано с онова, което ни кара да се чувстваме страстни и живи. В таро гаданието се тълкува като карта, която показва началото на нови идеи и проекти, предсказва постигане на успехи, повишаване на мотивацията, хъс да постигнем целите си.

Призовава ни да се обърнем към онези неща, които ни карат да се чувстваме активни и позитивни. Да видим най-доброто в дадена ситуация, дори когато тя не е съвсем такава. Когато преминаваме през мрачни моменти, не бива да забравяме, че всеки ги има. От нас зависи да изберем да гледаме на живота от по-светлата страна.

Любовен хороскоп за 1 – 7 май

Асо жезли ни напомня да правим най-доброто, на което сме способни във всеки един момент. Колкото по-обичливи сме, толкова по-добре ще се чувстваме. Можем да използваме силата на тази карта, за да намерим и подобрим своя път, внасяйки в живота си повече любов и щастие.

Време е да се размърдаме извън рутината и да разпалим огъня, който ще ни помогне да създадем промяна в нашия свят. Да излезем от зоната си на комфорт, за да подобрим живота си. Да помислим за какво е крайно време да изоставим назад, да си иде от живота ни.

Втората таро карта е Петица жезли. Карта, която ни напомня да внимаваме с конфликти, проблеми и изобщо неща, които изпитват търпението ни. Трябва да забележим какво ни дразни по грешния начин, особено когато става въпрос за нашите взаимоотношения. Възможно е да се наложи да защитим своята територия и позиция, но също така и да погледнем нещата от друг ъгъл и това дали има друг начин, освен напрежение, чрез който да действаме спрямо себе си. Възможни са конкуренция, възможно е да се наложи да направим някои компромиси.

Ретрограден Плутон на 1 май – започва период на трансформации

Таро карта Петица жезли ни кара да си зададем и някои въпроси – трябва ли да сме около човека, който ни дразни?; трябва ли да изпълняваме задачите, които ни тежат?; това ли е подходящата среда за нас?; можем ли да направим промени?Но тази таро карта може да подсказва и за любовна връзка, особено ако е по-нова и имаме спорове с партньора.

Въпреки че Петица жезли е карта, символизираща конфликт, конкуренция, донякъде трудности, тя ни помага да проучим възможностите за себе си и ни напомня, че ние създаваме живота си.
Възможно е да подобрим границите си с другите и това какво споделяме с тях и това не е лошо. Ставаме по-мъдри и успяваме да избегнем конфликти, които са излишни за нас, но и се научаваме да казваме по-лесно „не“.

Двете таро карти за седмицата ще ни накарат да усетим промените, които се задават в живота ни. И въпреки че когато чуем за промяна се плашим, сега няма от какво да се страхуваме.

 

Коментирай