Таро карта за 27 април

Десетка пентакли изважда на първа линия семейните дела

27.04.2023г. / 06 02ч.
Аз жената
Снимка: istock

Снимка: istock

Карта на деня – Десетка пентакли изважда на първа линия семейните дела. Всичко, свързано със семейството, имоти, наследство. Може да говори за нещо, което е приключило, за етап, който е отминал, но по който тъгувате и не можете да забравите.

Леко забавяне на делата, но по-скоро позитивно, за да имате възможност да си починете и да се успокоите, преди да продължите да покорявате върхове. Картата ни съветва да се успокоим и да се центрираме, да обърнем внимание на семейството и да не се потапяме изцяло в служебни ангажименти. Нека се насладим и оценим това, което вече притежаваме! Имаме за какво да сме благодарни и трябва да си го напомняме от време на време. Когато сме под влияние на енергията на пентаклите парите са основна тема, затова днешният ден е подходящ и за парични дела, особено ако са по отношение на дома и семейството. Подходящи са практики за заземяване, свързване с корените и предците, констелации. Практики за мисията ни, за целта и смисъла на живота ни. Какво ще оставим след себе си, какъв пример ще дадем на децата си и тези след нас. Какво означава истинското богатство за нас?

За влюбените и семейните:

В любовта картата вещае дълготрайни отношения, ако връзката е в началото. Може да усещате, че сякаш познавате човека от предишен живот, да се чувствате спокойни и отпуснати с него. Ако е дългогодишна връзка, напомня да се погрижим за семейните дела и децата.

Коментирай