Седмична таро прогноза за 15 – 21 май

Поставяме основи за успехи

13.05.2023г. / 15 22ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Висшата жрица и Тройка пентакли.

Първата таро карта е Висшата жрица. Тя е на второ място в картите на големите аркани. Енергията ѝ е мистика, осъзнаване, карта, която ни призовава да спрем, защото знае колко са важни почивката и размисълът.

Жрицата ни дава указания как да се грижим за себе си през това време. Насърчавани да използваме интуицията и духовните си способности, за да прозрем през мъглата и да намерим отговорите, от които се нуждаем. Тя ни напомня и да не забравяме, че имаме ангели, предци, които винаги ни подкрепят. Тя иска да използваме дарбите си, за да разсеем тъмнината.

Висшата жрица не иска да бърза, тя планира всичко внимателно. Таро картата ни приканва да се изолираме духовно от света край нас, потапяйки се дълбоко в себе си. Така ще видим решения на въпроси, които ни вълнуват. Няма място за паника.

Висшата жрица ни дава прозрения за нашето бъдеще. Това е една много подкрепяща карта. С нея имаме силата да постигнем това, което желаем, да се освободим от страхове. С нея гледаме навътре в себе си, постигаме вътрешен мир и това е прекрасно.

Втората таро карта Тройка пентакли насочва погледа ни към бъдещето. Мислим за това какво искаме да проявим и какво можем да направим. Тройка пентакли са концентрирани и целенасочени усилия. Става дума за фокус и способност да работим усилено за това, което искаме. Дава ни силата да сме наясно с желанията си и да не се отклоняваме от пътя си.

В момента може да се чувстваме „разпръснати“ и теглени в различни посоки. Но тази седмица се освобождаваме от онези мисли,, които ни карат да се чувстваме объркани и да се съмняваме във възможностите си.

Вдъхновението ще бъде наш приятел, когато започнем да си създаваме по-ясна картина за това как ще изглежда бъдещето ни. Когато в таро гаданието се появи тази карта, то това е показател за високо ниво на амбиция, искане да успеем в дадена област. Седмицата е подходяща за съсредоточаване върху кариерата, за поставяне на конкретни цели.

Ако искаме да сменим работата си, ако сегашната ни работа създава усещане за недоволство, сега имаме възможността да поработим върху тези емоции, за да дадем път на изобилието, което ни очаква. Ако се налага, бихме могли да потърсим нечия подкрепа. Таро картата Тройка пентакли е мотивация, положителна енергия. Ако сме упорити и полагаме старание, ще успеем да постигнем резултати, които да ни радват.

Тази таро карта е особено подходяща, ако се занимавате с някакъв вид творчество, предстои ви изпит, презентация, изобщо ако се налага да докажете някъде своите възможности.

Коментирай