5 дни в Швейцария срещу най-старата опаковка

17.04.2008г. / 13 13ч.
Аз жената
5 дни в Швейцария срещу най-старата опаковка

Утре, 18 април 2008 г., изтича срокът за участие в акцията на Nescafe за откриване на най-старата опаковка от продукт под тази марка у нас.

Голямата награда за почитателя на марката, който е притежател на най-старата опаковка на продукта в България, е 5 дни в Швейцария. Снимките на намерените до момента опаковки са публикувани на www.nescafe.bg. Всички, които все още не са намерили време да потърсят своята опаковка, разполагат с още два дни. В оставащите броени часове е необходимо да отворят кухненските си шкафове, да открият своята Нескафе-опаковка, да я снимат и изпратят снимката на nestle.bulgaria@bg.nestle.com.

Наградата е пътуване по маршрута на Nescafe в Швейцария. Централата и музеят на Nestle в град Веве, изследователският център в Лозана и технологичният център в Орб, са част от емблематичните за марката места, които ще посети притежателят на опаковката.

За победител ще бъде избран участникът, чиято опаковка бъде определена за най-старата намерена у нас. За целта, до 30 април, експертите от “Нестле България” ще селектират 10-те най-стари опаковки по снимковия материал и ще се свържат с техните притежатели. Избраните опаковки ще бъдат изпратени до централата на Нестле България, за да бъдат определени действителните дати на производство на всяка една от кутиите.

Коментирай