Изкуството да дресираш мъжете

18.04.2008г. / 13 30ч.
Джадала Мария
Изкуството да дресираш мъжете

Мили дами, заглавието “Изкуството да дресираш мъжете” е много примамливо, нали? Книгата е от поредицата “Новата ера в общуването”. Разкрива тайните на ефективната дресура на мъже и доказва!

Автори са Гришина и Макарова. Да, мъжете мислят различно, изпускат много дребни, но важни неща и са способни да загубят много време за съвсем странни неща. Това понякога трудно се търпи. решението – дресура!

Мили дами, не сте ли забелязали, че мъжете и домашните ни любимци имат много общи неща? Искат да се хранят навреме, цапат навсякъде, несръчно изпускат разни неща, имат нужда от разходка, редовно окупират любимия ни диван, често забравят добрите маниери и накрая непрекъснато искат да им се обръща внимание и да ги обсипваш с ласки.

Ако искате животът ви с любимия мъж да е безоблачен често се налага използването на някои хитринки, с които да му вземете акъла и да го дресирате според вашите изисквания.

Ако искате да имате мъж мечта тази книга ще ви помогне – ще намерите много полезни съвети и практични препоръки за правилното общуване с противоположния пол.

Ефективна дресура е възможна!

Корична цена: 9 лв.

Тайните на привличането – Сандра Ан Тейлър

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията ( преди 11 години )
Павлета, аз съм Виктор Кирилов Любенов, на 43 години съм, човек съм, контактувам най-вече по и-мейл. Отговарям и на GSM 0889984844. Никога не съм писал от чуждо име или анонимно. В момента аз се грижа да преглеждам и пускам коментарите на az-jenata.com. В работно време можете да говорите на живо и с главния редактор на сайта Жюстин Томс, може лично да дойдете в офиса, може и по телефон, адресът се вижда на корпоративния ни сайт, блог, навсякъде. Така и нищо не казахте за хакерите, които били писали във форума на az-jenata.com. Аз и колегата, който се грижи за форума, не сме ги нито виждали, нито чували. :-)
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Павлета ( преди 11 години )
1. Добре е някои от сътрудниците ви да не отговарят от чуждо име.2. Общувам с хора, а не с имейли.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
От редакцията ( преди 11 години )
Уважаема Павлета, благодаря за коментарите Ви, макар че точно този и под тази статия може би не е съвсем точно на място.Споменавате форума на az-jenata.com, и че всеки може да пише там, както сме казвали и както си е. Да, така си е. Вие също пишете почти анонимно, но коментарите Ви одобряваме и пускаме, защото държим сметка за правото на всеки да пише, да изразява мнението си. За разлика от много други сайтове, ние отговаряме на всеки, представили сме се с имената и адреса си, плащаме си данъците. Колкото до хакери във форума, това време отмина, ако въобще го е имало, защото тези хора си намериха работа за много пари. Ако имате предвид промъкващите се понякога спамерски съобщения, мога да ви уверя, че децата много добре ги разпознават и знаят какво да правят с тях. Освен това при регистрацията във форума всеки се съгласява с това, че е над 18 години.Нашата фирма е една от най-старите в българския интернет, почти 10 години доказваме, че интернет е сериозно място, където сериозните и отговорни хора никога не са анонимни.Смеем да заявим, че всички сайтове които поддържаме са с изключително внимание към децата, които вие споменавате. Например на az-deteto.com много деца намират единственото място в българския интернет, откъдето винаги ще получат отговор от човек, представящ се с името си, адреса си и отговорното си отношение към всяко дете поотделно.Можем с Вас да продължим тази дискусия и тук, но моля, ако искате, пишете по-конкретно какъв проблем Ви дразни, за предпочитане през електронната поща.Благодаря Ви отново и бъдете сигурна, че според силите, времето и възможностите си обръщаме внимание на всичко по сайтовете ни.Искрено Ваш, Виктор К. Любенов victor***az-media.biz
отговор Сигнализирай за неуместен коментар
0 rate up comment 0 rate down comment
Павлета ( преди 11 години )
Пооправете си качеството на сайта, не може във форума ви да пишат хора, които се занимат с хакерство и киберстолкиране, а да ми рекламирате бeзопасното сърфиране на децата (sic!)в интернет. След това да излизате с тезата - ама то може всеки да пише.
отговор Сигнализирай за неуместен коментар