Седмична таро прогноза за 26 юни – 2 юли

Нова енергия за успех

24.06.2023г. / 14 06ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Четворка пентакли и Рицар на жезлите.

Първата карта за новата седмица е Четворка пентакли. Тя е свързана със създаването и поддържането на солидна и положителна основа. Но това е карта, която символизира и застой, възможно е да изпитаме страх от загуби.

Слънцето премина в знака на Рак – емоции, но и нова енергия

Четворка пентакли ни напомня да си направим равносметка на това, което ни дава сила и ни изгражда и също така да поставим граници за всичко онова, което ни пречи да бъдем щастливи. С тази таро карта в гаданието ние ще се стремим да си подсигурим стабилност и сигурност, особено в материален план. В рисковете ще сме умерени, за да не претърпим загуби.

Нашата сила с тази карта идва от по-голямата ни връзка със себе си, а Вселената ще ни подкрепя.

Тази карта е в голямо в съответствие със знака Рак, тъй като родените под знака на зодията имат силна привързаност към дома, семейството и любимите си хора, освен това вече сме и в сезона на Рак.

Изберете залез и разберете нещо ново за себе си

Четворка пентакли ни призовава да създадем безопасно и успокояващо пространство в домовете си. Нашият дом е мястото, което ще ни подхрани и зареди с енергия, затова заслужава нашата любов и внимание. Също така, чрез тази таро карта можем да направим равносметка на това докъде сме стигнали и да определим всички хора, които ни обичат и подкрепят.

Втората таро карта тази седмица е Рицар на жезлите. Таро карта с много силен енергиен заряд. С нея сме лидери, рискуващи, търсим нещо различно, стремим се към постигане на успех. Готови сме за работа.

Насочваме се към нови пътища, възможно е ако е имало нещо, което е било като блокирано в живота ни, сега да започне да се отваря. Но Рицар на жезлите може да разкрива за някои от нас и пътуване, желание за повече забавление.

3 таро карти разкриват дали ви очаква просперитет в близко бъдеще

С помощта на енергията на тази таро карта бихме могли да постигнем успехи, да завършим проекти, влагайки страст и внимание в детайлите.

Под тази карта има неочаквани промени в енергията. Блокадите са премахнати от пътя ни, което ни позволява да продължим напред в избраната от нас посока. Ето защо е хубаво да използваме това, за да се придвижим напред. Приземен, но уверен подход ще отвори врати, които някога са били затворени. С Рицар на жезлите виждаме нещата по различен начин.

Това ще бъде седмица на големи промени и е важно да използваме енергията ѝ в наша полза.

Коментирай