Седмична таро прогноза за 3 – 9 юли

Време е за победи

03.07.2023г. / 09 32ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Светът и Рицар на чашите.

Първата таро карта в гаданието тази седмица е мощната карта Светът. Изключителна карта, с много силна и добра енергия. Когато тя се появи в гадание, означава че усилията, които сме полагали, сега ще започнат да ни се изплащат. За някои от нас се откриват нови възможности за пътувания, шанс да приложим това, което сме научили, да покажем талантите си.

Любовен хороскоп за юли

С таро карта Светът ние отбелязваме край на нещо в живота ни, като завършване на обучение например, изход от сложна ситуация, положителни промени в здравословното състояние. Вселената ни дава своите подаръци и е време да отпразнуваме хубавото в живота си. Важно е да не забравяме да признаем пред себе си своите победи. Да помислим за това колко много сме постигнали, въпреки трудностите.

Втората ни карта за тази седмица е Рицар на чашите. Тази карта е тук, за да ни помогне да се справим с по-тежките си емоции и ни показва как да работим със скръбта и тъгата. Това също е една много положителна таро карта. Рицар на чашите влага много емоции и любов във всичко – работа, взаимоотношения. Той е интуитивна, чувствителна и креативна душа, която усеща нещата дълбоко.

4 зодии, за които юли ще е фантастичен

За някой това може да означава нова любовна връзка или доближаване до определена цел. Таро картата разкрива, че можем да си поставим цели, които наистина искаме, но в съзнанието си не смятаме, че заслужаваме и не вярваме, че нещата ще се получат. Искаме животът ни да напредва и да се променя, но вътрешният ни глас казва друго. Рицар на чашите ни подсеща да видим дали можем да съпоставим мислите си с желанията си.

Да имаме самоизпълняващи се вярвания за себе си, да мислим, че сме достатъчно добри и да визуализираме успеха си. Да не приемаме неща твърде лично и да не даваме свобода на негативните мисли, защото така само подхранваме усещането си за нещастие. Тази таро карта ни напомня и да приемем емоциите, които изпитваме, но без те да ни дърпат навътре. Нашите мисли са толкова мощни и могат да създадат толкова много промяна.

Снимка: istock

Коментирай