Наградиха победителите в дамска промоция

02.06.2008г. / 11 50ч.
Аз жената
Наградиха победителите в дамска промоция

Бяха обявени щастливците, които печелят наградите от специалната промоция, организирана от Петрол АД и Velmar. Късметлиите, изтеглени чрез жребий в присъствието на нотариус, получиха своите подаръци – стилни бижута с естествени перли.
Тихомир Стоянов от Тетевен получи най-голямата награда – перлена огърлица, с която той ще изненада своята съпруга Евгения.
Александра Тодорова от Свищов, която бе изпратила свой представител, се сдоби с луксозна гривна.
Третата изтеглена от жребия - Мария Иванова, която не успя да присъства на награждаването, ще получи по пощата своя подарък – перлени обеци

Промоцията «Ценните моменти са като перли» се проведе в периода 4 март – 20 април 2008 г. Право на участие имаше всеки клиент на Петрол АД, който зареди над 25 литра гориво и попълни своя талон. С тази рекламна инициатива Петрол АД отново засвидетелства специалното си отношение към дамите и доказа, че за компанията – лидер в дистрибуцията на горива на дребно у нас, те наистина са с предимство. Бижутата, предоставени на победителите от Velmar, са с доживотна гаранция и възможност за замяна след една година.    

За повече информация http://petrol.bg/promotions.php?id=10

Коментирай