Най-старата опаковка - финалът е близо

03.06.2008г. / 12 49ч.
Аз жената
Най-старата опаковка - финалът е близо

На 3 юни, вторник, между 8:30 и 9:00 часа сутринта, в ефира на радио N-Joy ще бъде обявен победителят в акцията на Nescafe по откриване на най-старата опаковка от продукт под марката у нас. В момента има не една, а няколко опаковки, с изключително близки дати на производство, които се борят за първото място. Разликата между опаковките е в период от няколко дни, което налага провеждането на прецизно изследване и последни консултации с експертите в Швейцария, резултатите от които ще бъдат ясни в понеделник, следващата седмица.

Специален гост в студиото на Спенс във вторник ще бъде мениджър група Напитки Нестле България г-н Живко Колев, който ще представи подробности около участвалите опаковки, принципа на избор и начина за определяне годината на производство на кутиите. Именно в студиото на “Спенс и сутрешният екипаж” ще стане ясно името на човека, чиято кутия от продукт под марка NESCAFE ще го направи специален гост на марката в Швейцария.

Щастливецът, в компанията на свой приятел, ще има привилегията да посети емблематичните за марката музей и централа на NESTLE в град Веве, изследователския център в Лозана и производствено-технологичния център в град Орб. Пътешествието ще бъде през месец юни и ще продължи 5 дни.

Nescafe е представено официално за първи път в Швейцария на 1 април 1938 година. То е произведено за първи път в лабораториите Орб. Било е във вид на пудра и се е продавало в метални кутии. Още в началото се е предлагало в два варианта – обикновено и безкофеиново.

Открива се фотоизложбата “Многоликата планета”

Коментирай