Седмична таро прогноза за 13 – 19 ноември

Очакват ни успехи

10.11.2023г. / 15 41ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Таро картите за тази седмица са Асо пентакли и Умереността.

Първата карта за седмицата е Асо пентакли. Това е една много положителна карта, която означава успех, възможности и просперитет. На материално ниво понякога тази карта може да сочи към увеличение на средствата, или от неочаквани печалби, или пък да направим изгодни за нас покупки. На духовно ниво може да представлява по-тясна връзка с природата и Вселената. Чувстваме се добре със себе си заради постигнатите успехи. 

Свързани статии

Таро картата Асо пентакли ни насочва към задълбочаване на нашия духовен път чрез отключване на нови прозрения. Някои хора може да намерят нова работа или да постигнат успехи в бизнеса. 

Тази карта ни носи определени послания. От една страна засяга постиженията ни в материалния свят и възприемането на възможностите за успех. От друга се отнася до духовно свързване с циклите на нашата Вселена.

Свързани статии

Успяваме да се синхронизираме с енергията на сезона и природата, успяваме да видим своето място в света. Когато сме свързани с ритмите на нашия свят, можем да бъдем много по-успешни. 

Втората таро карта е Умереността. Тя ще ни помага да имаме повече контрол над ситуацията. Тя може да обозначава край на определен етап от живота ни и започването на нов. Не можем да променим миналото, но като го анализираме и след това предприемем действия тук и сега, бихме могли да променим хода на съдбата си.

Свързани статии

Тази таро карта ви показва потенциала на ситуацията, така че да можем да знаем какво да направим по-нататък, за да накараме нещата да се случат, за да получим желаните резултати или да осъществим необходимите промени. От нас ще се изисква да продължаваме да полагаме усилия, може би дори малко повече, но в същото време да бъдем умерени във всичко, да не прибързваме.

Таро карта Умереност показва и пътуване, връзки с хора, които живеят в друга държава. С нея ще можем да постигнем повече баланс в сегашната си ситуация. Възможно е да има „сблъсък“ между това, което е установено, и новото, което е наоколо. Но Умереността ни напомня за промените, които може да се окажат положителни за нас.
 

Коментирай
0 rate up comment 0 rate down comment
anonimen ( преди 7 месеца )
akal neste koe i kak ste promenyame pistelkata da gleda sebe si
отговор Сигнализирай за неуместен коментар