Радио раздава големи награди срещу шокиращи факти

26.07.2008г. / 10 23ч.
Аз жената
Радио раздава големи награди срещу шокиращи факти

Водещата на Quiz Show Ася Александрова приканва слушателите на радио “Атлантик” да издирят необикновени факти от историята, географията, биологията, астрономията, музиката, киното и заедно с източника, в който са ги открили, да ги изпратят на адрес quiz@radioatlantic.net или в класическо писмо на адрес София, 1407, ул. “Сребърна” 21.

На 28 септември 2008 г. десетте най-шокиращи достоверни факта ще спечелят страхотни награди – Хладилник, куверти на стойност 100 лева от известна пицария, туристически куфар, ваучери за покупка на бяла и черна техника и специалната награда на единствения в България TG Boutique.

Quiz Show съществува вече 7 години, през които са раздадени хиляди награди, дискутирани са стотици теми. А Ася Александрова е в радиобизнеса вече 15 години и крие редица любопитни факти за себе си. Един от тях е, че е трикратен Световен шампион по тенис за журналисти!

Само в Quiz Show по Радио Атлантик за два часа се раздават над 15 награди, като слушатели се включват на живо без цензура и сценарий.

Освен забавно, това е предаване, което проверява интелигентността на слушателите. И с новата игра Ася ще мотивира още повече слушатели да се заровят в книгите, справочниците и интернет страниците и да обогатят знанията си.

* * *

Раздадоха наградите за най-шокиращи факти в радио състезанието
Концерт на “Лот Лориен” във Варна

Коментирай