От 5 до 7 декември в „Топлоцентрала„, София, ще се проведе първото 5-звездно събитие Биоресткъп, посветено на развитието на гастрономната и бар култура в България.
Форумът представлява състезателна програма с международно жури в категория най-добър отбор готвачи и най-добър миксолог за 2023 година.
33-ма участници – едни от най-добрите готвачи в България ще се борят за голямата награда от 10 000 лева. Марк Алварез – собственик на най-добър бар в света за тази година ще бъде част от звездното жури, което ще оцени най-добрите коктейли в състезанието за бармани и голяма награда от 5 000 лева.
Последна възможност имат всички желаещи да закупят своите билети в мрежата на Epay GO за 5-звездните мастър класове. Ще имате възможност да се срещнете със специалните гости шеф Пако Перез носител на пет звезди „Мишлен“, рок звездата на световната кулинарна сцена Диего Гереро с 4 „Мишлен“ звезди, Макс Ла Рока, както и други професионалисти от сектора. Не пропускайте да се докоснете до високата гастрономия и миксология.
Всички гости са добре дошли на отбрана експо зона посветена на храни и напитки, зона за хранене със селектирани менюта от нашите шеф готвачи ще бъде на разположение с работно време от 12:00 до 21:00 часа.
Повече информация ще можете да намерите на https://biorestcup.com/
Билети търсете в мрежата на Epay GO:
Програма:
6 декември
9:30 часа – Начало състезание
10:00 до 14:30 часа – презентации екстракции на аромати, течна кухня и напитки, иновации срещи, традиции
17:00 часа – Край на състезателния ден
Експо зона и зона за хранене 12:00 часа до 21:00 часа
7 декември
9:30 часа – Начало състезание
17:00 часа – Край на състезателен ден
17:10 часа – PRESENTATION MASTERCHEF – Шеф Кустев и победителите от последните два сезона на „Мастършеф“
Експо зона и зона за хранене от 12:00 часа до 21:00 часа
Всички новини за събитието можете да следите на фен страниците:
https://www.facebook.com/biorestcup
https://www.facebook.com/events/s/biorestcup-2023/347637891050240/