Зимен хороскоп за всяка зодия

Рибите дават приоритет на духовността 

17.01.2024г. / 15 58ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

За мнозина зимата е скучен и еднообразен сезон, който няма какво да предложи. Всъщност трябва винаги да имаме предвид, че времето навън е такова, каквото е, просто трябва да променим гледната си точка. Ето защо, в следващите редове ще ви споделим какво вещаят за вас звездите през този сезон. 

Овен

От януари до средата на април планетите заемат вашите сектори на финанси, кариера и работа. Юпитер беше ретрограден във вашата зона на финансова сигурност от началото на септември, но точно преди новогодишната нощ планетарният владетел на възможностите и подкрепата се завъртя директно, възстановявайки реда във вашия финансов свят и емоционална сигурност.

На 20 февруари Марс и Венера ще се изравнят, за да стимулират работата ви в обществения сектор, като гарантират, че сте заобиколени от вдъхновяващи съмишленици. Ако има възможности да разберете как да работите по-интелигентно вместо по-усърдно, февруари ще ви подтикне да направите промени и да рационализирате начина, по който правите нещата.

Свързани статии

Март изисква малко почивка, тъй като сезонът на Риби е свързан с обновление. Това е подготовка за вашето годишно новолуние в Овен, което възниква на 8 април, отваряйки нов годишен цикъл за вас. През май Юпитер ще смени знаците в много по-социална сцена за вас, така че се възползвайте максимално от възможностите си за кариера тази зима. 

Коментирай