Зимен хороскоп за всяка зодия

Рибите дават приоритет на духовността 

17.01.2024г. / 15 58ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Стрелец

Вашата 2024 г. започва с благословено ускорение. Небесните архитекти Венера и Марс ще прекарат януари подравнени във вашата зона на сигурност, давайки ви шанс да придобиете самочувствие и да намерите емоционална сила, преди да предприемете големи ходове. Това са месеци, които можете да използвате, за да се стабилизирате и да се свържете със себе си, преди да приемете нови „играчи“ в живота си.

Ще се радвате на много социални контакти, след като Юпитер навлезе във вашата зона на взаимоотношения през пролетта, но преди това звездите искат да влезете с пълен суверенитет.

Свързани статии

Воденето на дневник през февруари е отличен начин да се възползвате от Венера и Марс, докато се придвижват във вашия комуникационен сектор. Умът ви ще кипи от креативни идеи – най-добре е да ги запишете на хартия, докато не сте ги забравили. Всички предизвикателства, които възникват тази зима, са просто за да ви помогнат да укрепите вижданията си, така че когато външната ви реалност се промени, вие ще имате стабилна основа.

Коментирай