Таро карта за 2 февруари

Картбланш за нови проекти и работа

02.02.2024г. / 08 05ч.
Аз жената
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Карта на деня – Колелото на късмета.

Колелото на късмета е под номер 10 в главните аркани, а в Таро десетките са краят на един цикъл и началото на друг. Колелото на късмета означава промяна, положителни развития, нови възможности и поставяне на нов курс. Колелото може би е тук, за да ни окуражи да се заемем с нещо, което дълго обмисляме, нещо за което копнеем. Дейност, работа или човек, които са скъпи на сърцето ни.

Колелото е тук и ни дава знак, че енергията е напълно подходяща, за да поемем по пътя на сърцето и мисията си.

В работата

Картбланш за нови проекти, планове, работа, и особено за това, което обичаме. Бъдете смели, слушайте интуицията и сърцето.

За влюбените и семейните

Отново може да става въпрос за раздяла и то емоционална, но тя със сигурност е за добро. Нужно е само да погледнете от друг ъгъл на ситуацията и човека, с когото се разделяте. Погрижете се за себе си, защото влизате в нов и успешен цикъл, дайте си време да го преживеете, но не зацикляйте в страдание. За тези, които стартират нова връзка – енергията е прекрасна за започване на отношения и силните емоции са налице. Дългогодишните връзки са застрашени от силни импулси за промяна. Пазете важните хора в живота си и помнете поговорката „сто пъти мери, един път режи“.

Коментирай