Седмична нумерологична прогноза за 8 – 14 април

Възможни са напрежения

09.04.2024г. / 13 17ч.
Михаела Лазарова
Снимка: istock

Снимка: istock

Родените на 7, 16 и 25-о число на всеки месец   

Новата седмица ви дава добри възможности за печалби, което ще ви създава спокойствие. Романтиката също ще се подобри. Може да планирате ново пътуване за вас, да инвестирате в обучения, надграждане на умения. Инвестирането в себе си, в това да се развивате, ще ви се отплати на по-късен етап.

Свързани статии

Родените на 8, 17 и 26-о число на всеки месец   

През новия период можете да очаквате добри новини и напредък в работата. От икономическа гледна точка седмицата е благоприятна, тъй като се създават условия за финансови приходи. В любовта са възможни конфликти, ако вие или любимият ви човек се водите от егото си. В края на седмицата е възможно да се наложи да вземете важни решения, свързани със семейството.

Свързани статии

Родените на 9, 18 и 27-о число на всеки месец    

Седмицата е чудесна за онези от вас, които от дълго време се стремят към осъществяването на някакви промени в личен и служебен план. Ще имате възможността да създадете нови и важни контакти, ще търсите стабилността. Решенията, които ще се наложи да вземете, ще е важно да са добре обмислени, за да няма грешки. Ако все пак не се налага да вземете решение на всяка цена, не бързайте, а изчакайте да отмине ретроградната фаза на Меркурий.

Коментирай