Късметлийски дни за всяка зодия през май (Видео)

Вижте какво ви очаква през май 

02.05.2024г. / 17 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Най-щастливият ден от месеца за Лъв през май 2024 г.: вторник, 7 май 

Енергията през май е свързана изцяло с кариерата ви. Въпреки че има известна подготовка, която включва търсенето на нова позиция или стартирането на някакъв бизнес, вие също трябва да осъзнаете, че вече имате всичко необходимо, за да постигнете успех. През май ще откриете важен момент в професионалния си живот, който не само ще подобри финансите ви, но и репутацията ви.

Новолунието в Телец във вторник, 7 май, блести като фар на надежда във вашия сектор на кариерата. Въпреки че тази енергия може да представлява научаване за увлекателна позиция или кандидатстване за нова – тя може също така да доведе до приключване на вашата кариера в образованието и да започнете да навлизате на работното място.

Доверете се, че вселената е на ваша страна тук и не забравяйте, че за да получите живота, който искате, ще трябва да разширите ума си, за да включите възможности, които преди не сте обмисляли.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Дева през май 2024 г.: събота, 25 май 

В събота, 25 май, Юпитер ще премине в Близнаци, започвайки изключително доходоносен период в професионалния ви живот. Юпитер благославя живота ви с финансово изобилие, по-голяма удовлетвореност, нови възможности и късмет.

Колкото и да имате други области в живота си, върху които се фокусирате в този момент, опитайте се да създадете пространство за размисъл върху професионалните си цели, тъй като колкото по-наясно сте какво искате – толкова по-лесно ще бъде да ги проявите. Юпитер в Близнаци носи не само късмет, но и множество положителни промени.

Не можете да постигнете успеха, който искате, като правите същите стари неща, така че е време да прегърнете тази промяна. Където и да ви насочи Юпитер през това време, ще бъде за ваша полза, но също така вероятно ще бъдете доста заети. Подредете ситуациите в живота си сега, за да можете напълно да инвестирате в кариерата и финансовия си успех през следващата година.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Везни през май 2024 г.: събота, 25 май 

Вече знаехте, че тази година ще бъде една от най-щастливите и най-трансформиращите в последно време благодарение на възлите на съдбата, които се завръщат във Везни и Овен – но това е и заради Юпитер.

Юпитер ще се премести в Близнаци в събота, 25 май, давайки тласък на цяла нова ера от живота ви. Тази част от вашата карта управлява пътуването, образованието, духовността, изобилието и късмета. С Юпитер тук за цяла година, това също ще бъдат основните теми, които възникват. Южният възел във Везни работи по своята магия, за да бъде катализатор за личен растеж и това е, което полага основата за изобилието, което Юпитер ще донесе в живота ви.

Тъй като Юпитер се премества в Близнаци, рискуването няма да изглежда толкова страшно. Вместо това ще развиете жажда за експанзивен и изпълнен с приключения живот. Всичко това означава да ви отведем на нова територия, където можете да осъзнаете, че сте притежавали силата през цялото време, за да създадете живота на мечтите си.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Скорпион през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

Пълнолунието в Стрелец в четвъртък, 23 май ще се случи във вашия дом на финансите, което ще ви донесе големи награди за цялата упорита работа, която сте вършили. Енергията на Стрелец управлява финансите и самочувствието, като ви насърчава да вярвате, че това, за което мечтаете, може да стане реалността, която живеете. Въпреки това Пълнолунието води до реализиране на ситуации, така че независимо дали става въпрос за повишение на заплатата или неочакван паричен подарък, най-накрая ще почувствате, че сте тръгнали в правилната посока.

Точно след пълнолунието в Стрелец, Юпитер ще премине в Близнаци в събота, 25 май, насочвайки фокуса ви към положителните трансформации, които се опитвате да проявите в живота си. Близнаците управляват прераждането в живота ви и поради това ще бъдете принудени да се съсредоточите повече върху това, което искате, а не върху всяко задължение, което чувствате за това как трябва да живеете живота си.

Промяната винаги е точно това, от което се нуждаете, за да проявите всичко, което се надявате да постигнете.

Свързани статии

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 4 месеца )