Късметлийски дни за всяка зодия през май (Видео)

Вижте какво ви очаква през май 

02.05.2024г. / 17 00ч.
Мария Василева
Снимка: iStock

Снимка: iStock

Най-щастливият ден от месеца за Стрелец през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

Пълната луна в Стрелец ще озари вечерното небе в четвъртък, 23 май, давайки ви шанс да помислите върху личното си развитие и точно докъде сте стигнали. Идеята, че сте били в състояние на подготовка през последните шест месеца, е важно напомняне, че за да привлечете живота, който искате, първо трябва да станете човекът, който може да го живее.

Юпитер ще премине в Близнаци в събота, 25 май, само няколко дни след пълнолунието в Стрелец. Това ще насочи фокуса ви върху разширяването на вашите романтични връзки и ще ви помогне да научите повече за вида любов, който искате и заслужавате. Да се чувствате като най-доброто си аз ще бъде наложително при работата с енергията на Юпитер, защото трябва да знаете колко струвате, преди Вселената най-накрая да изпълни обещанията си към вас. 

Най-щастливият ден от месеца за Козирог през май 2024 г.: събота, 4 май 

Плутон във Водолей ще бъде ретрограден в четвъртък, 2 май, помагайки ви да се докоснете до мечтите си за това как да генерирате по-голямо финансово богатство. Енергията на Водолея управлява не само въпросите на финансите, но и самочувствието, което винаги е основата за по-голямо изобилие. Плутон обаче е известен като господаря на подземния свят, чиято мисия е да извади наяве всичко, което преди е било скрито.

Независимо дали това ви помага най-накрая да се справите с чувството си за достойнство или ви дава увереност да се включите в нова бизнес идея, приветствайте това, което се появява, защото е за ваше по-добро. Към края на май, в събота, 25 май, Юпитер се премества в Близнаци и носи невероятно чувство на решителност.

Докато се фокусирате над успеха си и върху това как се чувствате в живота си, Юпитер ще ви помогне да вземете всичко, което възниква заради ретрограден Плутон. Ще можете да се взрете дълбоко и да получите решимостта, необходима за постигане на успех. Вие наистина сте изобилие от идеи, но докато не започнете  да работите за тях, никога няма да разберете колко много късметът всъщност ръководи всяка ваша стъпка.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Водолеите през май 2024 г.: събота, 4 май 

Животът в изобилие не се намира само в банковите ви извлечения, но и в това как се чувствате. За да разберете напълно какво ще ви донесе това усещане за изобилие, вие също трябва да разберете своята истина. В четвъртък, 2 май, Плутон във Водолей ще бъде ретрограден, помагайки ви да проучите какво означава да живеете своята истина и как тя се е променила в последно време.

Прегръщайки това, което възниква с Плутон във Водолей по време на неговото ретроградно пътуване, вие ще разберете по-добре какви промени ще ви помогнат да култивирате живота, който търсите. Въпреки че сте обречени на професионален успех, също е време да започнете да се фокусирате върху това как щастието и взаимоотношенията играят роля в това. Може да откриете, че трябва да направите някои промени в живота си, за да можете наистина да живеете живота в изобилие.

Свързани статии

Най-щастливият ден от месеца за Риби през май 2024 г.: четвъртък, 23 май 

В четвъртък, 23 май, Пълнолунието в Стрелец достига своя връх, което носи момент на признание и успех на вашите професионални мечти. В това пространство най-накрая ще достигнете определен връх в кариерата си, но това в никакъв случай не означава, че ви очакват още. Стрелецът ви помага да намерите професионално изобилие, като ви моли да изследвате нови хоризонти и по-дълбокия смисъл на това, което се чувствате призвани да преследвате, докато се опирате на това, което ви води, за да знаете как точно да проявите повече изобилие в живота си.

Точно след Пълнолунието в Стрелец, Юпитер ще се премести в Близнаци в събота, 25 май, носейки възможности за преместване или пътуване за вашата кариера. Тук има дълбока връзка между финансовия успех, който ще постигнете през 2024 г., и разширяването и изобилието, които ще изпитате в дома си. Юпитер ще донесе растеж в тази област от живота ви; всичко, което трябва да направите, е да запомните, че животът, който искате, ви очаква най-накрая.

Вижте таро прогнозата за месец май:

Коментирай
2 rate up comment 0 rate down comment
... ( преди 4 месеца )